Oracle_web

Oracle Exadata Database Machine

Noua generaţie Oracle Database Machine, Oracle Exadata X3, îmbină memoria de mare capacitate şi discurile cu un cost redus pentru a asigura cele mai bune performanţe la cel mai redus cost şi este platforma de baze de date ideală pentru fluxurile de lucru variate şi imprevizibile, specifice pentru cloud computing.

Cu Oracle Exadata, clienţii pot reduce costurile IT prin consolidare si economie de energie, pot stoca de zece ori mai multe date, îmbunătăţi performanţele tuturor aplicaţiilor cu pâna la 40%, reduce timpul de lansare pe piaţă prin eliminarea încercărilor de integrare a sistemelor şi pot lua decizii mai bune de afaceri în timp real.

Link către: http://www.oracle.com/us/products/database/exadata/overview/index.html

Oracle Exalogic Elastic Cloud

Cea mai bună platformă pentru executarea aplicațiilor.

Oracle Exadata Elastic Cloud este un sistem integrat pentru care hardware-ul și software-ul au fost proiectate împreună asigurând performanță extremă, siguranță și scalabilitate pentru aplicații Oracle, Java sau alte aplicații furnizând TCO mic, risc redus, implementare rapidă și productivitate mărită.

Link către: http://www.oracle.com/us/products/middleware/exalogic/features/index.html

Produse de stocare Oracle

Soluţiile de stocare optimizate Oracle permit întreprinderilor să simplifice mediile IT, astfel încât să-şi poată derula activitatea mai eficient şi mai economic şi să răspundă prompt cerinţelor de afaceri în continuă schimbare. Produsele noastre de stocare extrem de performante şi soluţiile de stocare complete sunt proiectate pentru a permite programelor software Oracle să ruleze mai rapid şi mai eficient şi oferă funcţionalităţi fără egal pentru centrele de date eterogene.

Oracle furnizează soluții de vârf pentru stocare NAS, SAN, pe bandă sau memorie flash

Link către: http://www.oracle.com/us/products/storage/overview/index.html

Servere Oracle SUN

Cu procesoare SPARC sau x86 servere Oracle SUN oferă o gamă largă de configurații.

Serverele Oracle sunt proiectate pentru a oferi performanţe maxime, management simplificat, disponibilitate ridicată şi eficienţă economică. Aceste sisteme vârf de gamă, care includ funcţii de virtualizare integrate, gestionare în mediu cloud şi gestionare de sisteme, sunt optimizate pentru a rula Oracle Solaris, Oracle Linux, Oracle VM şi Oracle Enterprise Manager Ops Center. În plus, aceste servere acceptă software vârf de gamă pentru aplicaţiile şi soluţiile Oracle şi non-Oracle.

Link către: http://www.oracle.com/us/products/servers/overview/index.html

w81_880

Trend, distribuitor autorizat Microsoft, prezintă vedetele sezonului: Windows 8: distracție și productivitate într-un singur produs și Office 365: soluții de comunicare și colaborare, sub forma unui abonament, gazduite de Microsoft

Windows 8

Ce este nou?

Ecranul Start

Tot ceea ce vă interesează cel mai mult se află pe noul ecran Start. Dalele de pe ecranul Start sunt conectate la persoane, aplicații, fotografii sau site-uri web și cuprind cele mai recente informații, ca să fiți mereu la curent cu noutățile, dintr-o privire.

Mouse, tastatură – și acum atingere

Windows 8 este perfect pentru PC-uri având doar un mouse și o tastatură, pentru cele cu ecrane tactile, dar și pentru cele care beneficiază de ambele. Indiferent de tipul de PC pe care îl aveți, veți descoperi moduri rapide și fluide pentru a comuta între aplicații, pentru a muta lucrurile și a trece fără sincope dintr-un loc într-altul.

PC-uri noi

Există PC-uri noi uimitoare de toate tipurile, inclusiv tablete elegante și ușoare, convertibile și laptopuri.

Aplicații de la Magazinul Windows

Windows 8 este livrat împreună cu un magazin nou pentru aplicații, MagazinWindows. Deschideți Magazinul direct din ecranul Start, pentru a răsfoi și a descărca aplicații culinare, de fotografii, sporturi, știri și multe altele – multe dintre acestea gratuite.

Milioane de piese care se pot reda în flux

Windows 8 mai include și aplicația Xbox Music, care vă oferă acces la un întreg univers muzical.

Propriul dvs. Windows, peste tot

Conectați-vă folosind contul Microsoft la oricare dintre PC-urile dvs. care ruleazăWindows 8 și veți vedea imediat propriul dvs. fundal, preferințele de afișare și setările.

Desktopul

Desktopul cu care sunteți obișnuit – cu bara sa activități, cu foldere și pictograme – se află încă aici și este mai bun ca oricând, cu o nouă bară de activități și o gestionare fluidizată a fișierelor.

Securitate

Fiți la zi și mai în siguranță cu Windows Defender, Windows Firewall și Windows Update.

Viteză

Windows 8 se lansează mai rapid, comută mai rapid între aplicații și utilizează energia electrică mai eficient decât Windows 7.

Merge cu dvs. oriunde

Imaginile, fișierele și setările dvs. se sincronizează ușor în cloud, ca să puteți ajunge aproape oriunde aveți nevoie.

Perfect atât pentru lucru, cât și pentru divertisment

Windows 8 vă oferă puterea de a naviga rapid pe internet, de a urmări filme, de a juca jocuri, de a vă îmbunătăți CV-ul și de a realiza o prezentare strălucită – totul pe un singur PC.

Vă păstrați toate fișierele

Dacă PC-ul dvs. rulează Windows 7, fișierele, aplicațiile și setările dvs. se vor transfera cu ușurință la Windows 8.

Vă păstrați programele familiare

Programele care rulează pe Windows 7 vor rula pe Windows 8.

 Office 365

Cum funcționează Office cu Office 365

Cu Office 365, aveți posibilitatea să lucrați în siguranță și să comunicați în timp real de aproape oriunde.* În cazul în care combinați Office cu Office 365**, potențialul complet al Office 365 devine disponibil, drept cea mai bună soluție pentru productivitate, colaborare, comunicare și IT lipsit de griji.

Office

 • Instrumente familiare de înaltă clasă, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, Outlook și OneNote, pe computerul dvs.

Office 365

 • Poștă electronică profesională bazată pe cloud
 • Conferințe video și IM
 • Partajarea fișierelor în interiorul și în exteriorul organizației
 • Administrare ușoară și securizată
 • Fiabilitate susținută financiar
 • Costuri lunare previzibile fără costuri de infrastructură în avans

Office + Office 365

Totul din Office

Totul din planul dvs. Office 365

Plus aceste capacități:

 • Capacitatea de a vizualiza și a edita documente cu colegii, de aproape oriunde
 • Comunicare prin audio, video și IM, de aproape oriunde
 • Capacitatea de a vă concentra mai mult la afacere și mai puțin pe tehnologie

Aveți posibilitatea să utilizați Office 365 cu multe versiuni de Office sau chiar fără să aveți instalat Office pe computer. Anumite planuri Office 365 conțin abonamente la cea mai recentă versiune de Office.


42″/47″/52″ Windows 7
TV Media Center

Over View
Put all your media together, TV, Internet, Movies, Videos, Recorder Tv, MSN.

Panel Size: 42/47/52 inch
Resolution: 1920*1080 (Native mode)
Color available: Red/Black/White
Mode: Full HD

Packing information

42″ *Carton Size 723(W)x197(H)x1235(L)mm
47″ *Carton Size 817(W)x212(H)x1385(L)mm
52″ *Carton Size 905(W)x273(H)x1510(L)mm

Specification

Aspect Ratio 16:9
Response Time (ms) 3ms
Contrast Ration 80 000:1
Brightness 500cd/m2
Viewing Angel 178°
CPU Intel Core 2 Duo E7400  2.83 GHZ
HDD 500GB
Memory 4GB
DVD Bluray-Slim
Audio HD Audio Port
Wireless 802.11  B/G/N
Keyboard and Mouse Wireless
Speaker 2*10W

Trend este una dintre cele mai importante companii româneşti de comercializare de produse şi servicii IT. Având o istorie de aproape două decenii, o experienţă vastă atât la nivel naţional, cât şi internaţional, spiritul mereu tânăr, adaptabili şi adaptaţi continuu realităţilor de piaţă, ne mândrim cu o structură vastă, aptă să acopere şi să diversifice nevoile consumatorilor de IT. Prin toate acestea, Trend promovează calitatea produselor, satisfacţia clienţilor, concurenţa şi, nu în ultimul rând, transparenţa serviciilor sale.

Capitalul în întregime privat ne-a asigurat de-a lungul anilor flexibilitate managerială, fapt ce a permis dezvoltarea de relaţii constructive cu parteneri cunoscuţi la nivel mondial, dintre care îi amintim aici pe cei mai importanţi: Hewlett Packard, Microsoft, Lenovo, Oracle, AVG şi iiView. Atât relaţia cu aceste firme, cât şi munca de intermediere dintre ei şi clienţii noştri ne-au asigurat o bază solidă în cunoaşterea nevoilor clienţilor şi, mai important, a modului cum pot fi gestionate aceste nevoi.

Citește mai mult…

De ce să devii dealer?

Deveniți dealerii noștri pentru că:

 • veți beneficia de oferte și prețuri speciale;
 • veți avea posibilitatea de a descoperi noi produse și soluții;
 • puteți aduce afacerii dumneavoastră un plus de valoare, prin implicarea specialiștilor noștri la identificarea și rezolvarea problemelor dumneavoastră;

Cum să devii dealer?

Simplu ! , completați acest formular (numai utilizatorii autentificați au acces la formular).

Informații suplimentare și asistență on-line

Daca vrei să afli mai multe detalii despre programul de dealeri sau ai o nelămurire sau sugestie referitor la ceea ce presupune acesta, nu ezita să ne contactezi sau să ne suni la numărul de telefon 021.202.4000. Echipa Trend îți stă la dispoziție și îți asigură asistență pas cu pas!

Pentru a citi informațiile
Autentifică-te
sau
Înregistrează-te
dacă nu ai cont.

De ce să devii dealer?

Deveniți dealerii noștri pentru că:

 • veți beneficia de oferte și prețuri speciale;
 • veți avea posibilitatea de a descoperi noi produse și soluții;
 • puteți aduce afacerii dumneavoastră un plus de valoare, prin implicarea specialiștilor noștri la identificarea și rezolvarea problemelor dumneavoastră;

Cum să devii dealer?

Simplu ! , prin înregistrare în acest site.

Informații suplimentare și asistență on-line

Daca vrei să afli mai multe detalii despre programul de dealeri sau ai o nelămurire sau sugestie referitor la ceea ce presupune acesta, nu ezita să ne contactezi sau să ne suni la numărul de telefon 021.202.4000. Echipa Trend îți stă la dispoziție și îți asigură asistență pas cu pas!

Pentru a citi informațiile
Autentifică-te
sau
Înregistrează-te
dacă nu ai cont.

Ce oferă Trend?

Soluții software tip “Enterprise” (Enterprise software solutions)
Dezvoltare de software la cerere (custom software development)
Servicii de consultanță de specialitate
Sisteme integrate (Enginereed systems), servere și accesorii importante pentru echipamente hardware de performanță ridicată
Echipamente de stocare a datelor
Echipamente de comunicații și rețea

Știri și noutăți Trend

 

În ordine alfabetică:Partenerii noștri